餐厅: 小越廚
资讯:

2016-11-07 488 浏览
前幾日特登去試。叫左一份蝦卷撈檬,吾知点解係蝦餅撈檬,是但!照吃!去越南店食撈檬甘多次,第一次食撈檬冇比酸汁比客自己撈,佢地自己已放入碗幾滴仔。當然要求叫佢再比汁我撈,点知比鼓汁碟甘少我。D汁又冇酸辣味,好淡。色又淡。D檬粉又好奇怪。吾好食。另一樣叫左蟹膏湯檬。叫另加雞翼$10,佢話其他撈檬或湯檬可另加野。但唯獨蟹膏檬不可加。佢解釋哩碟麵已經好多餸。我心諗,我想再食多D餸又関你事?我之後話甘另加雞翼在另一份既蝦卷撈檬。來麵後,我未張雞翼夾番比我friend碗蟹膏檬到,多舊魚!又冇飯食!
D汁又冇酸辣味,好淡。色又淡。
D檬粉又好奇怪。吾好食。

我之後話甘另加雞翼在另一份既蝦卷撈檬。
來麵後,我未張雞翼夾番比我friend碗蟹膏檬到,多舊魚!

又冇飯食!