2019-11-28
非常不愉快的進食經驗!當天平日午餐時間,餐廳除了窗邊位滿,其他座位都是空的,我,姐姐連同bb三人到餐廳,由於窗邊位已滿,我告訴侍應想等一等,等窗邊位,於是我在外面等,但冇人會通知你幾時有位,於是我自己再入去問佢,佢先叫我坐住等,有位轉枱俾我。我一早已經告訴侍應我們三人,但侍仲應冇幫手將二人枱拉埋變4人枱,唔緊要,我自己做,佢見我拉埋枱,就過黎告訴我,「你地三位?我地冇bb椅子」我話冇問題,佢可以坐大人椅子,俾我感覺係佢地唔想小朋友佔一個座位。全程沒有俾一杯水我,直至我問佢!因為小朋友睡醒要食午餐,我點了一個意大利飯給小朋友食,可能佢地見我原來小朋友都有點餐,食唔晒野先主動黎打包食物!仲有個意大利飯我講左俾小朋友食,但仍然好硬,攪到佢唔肯食!雖然餐廳有靚景,食物味道不差!但服務員的態度十分令人生氣!不被尊重!以後都唔會再食!