2022-07-24 239 浏览
呢間野我由它開始係埃華街細細間舖就支持,唔係因為它塊豬排大大塊(其實真係一般), 而係它既配菜真係好食,又有台鐵便當味,同埋他sell緊既精神同埋個heart! 所以無論大舖細舖都一直支持!但是今日真心燥底!幾廿度高温黎到排左成粒鐘,終於到我個陣,個女侍應出黎喊:2位人齊既有冇?可以入得!我後面個對情侶就聽聲而入,我心諗:係咪下一張1位到我!點知一路冇聲!我就走去問個個女侍應,1位入得未,佢竟然同我講:唔好意思冇哂位!what?! 我咪話:搞錯,1個人唔入得去食架?個女侍應都係話冇位!!!真心好嬲!搞錯!等左成粒鐘係呢個狀況,流哂汗竟然2個人入得1個就冇位!爆嬲!小店最怕係做大左之後就服務或者食物質素越嚟越差,真心失望!以前細舖個陣見到3個小伙子既拼勁,同埋熱情,今時已經唔同往日了!都唔係淨係呢個女侍應,之前都已經有啲感受,不過覺得仲可以接受,因為忙起上黎大家面無表情都可以理解~不過今日之後不了