2007-12-06
網友大讚呢間野好味又抵食..1. 壽司飯有一陣"up" 味及酸味(可能醋落得太多) 還有就係味精, 食完勁頸"hot" 2. 唔覺得大件又抵食, 可能之前去過一番食過一次, 之後先黎呢間田中食, 所以都幾失望3. 炸物及熟食味道: 平均黎講唔覺得好味, 當晚叫左個跌板燒牛肉加xx茹, wah! 個跌板d 油多到可以炸野呀!! 仲要牛肉超"un" d 茹吸晒d 油, 叫人點食呀!! 同枱另一pair 人都有叫呢個跌板, 同樣地大家都唔知點面對d 油, 最後我地都冇食到, 只有食左1舊就放棄!! 個pair 人就用食拉麵既湯洗過先食! 黑豚肉串燒: d 肉的確幾林身, 但28蚊2串呢個價錢一d 都唔抵食!!仲有叫其他野食, 但食物真係非常一般, 所以我地係唔會再去呢間田中食, 又唔係好食, 又限時, 得個45分鐘食得咁辛苦, 真係唔值得再去!