2022-08-30 401 浏览
葵廣新開分店 犀牛犀牛行過見到大排長龍所以試下啦價錢略為進取 大部分都$40+ 而且同樣餡料嘅捲餅竟然貴過吐司 有啲驚訝韓式醬燒牛五花 $49 set +$20拎上手熱辣辣 而且捲得好靚 有牛有洋蔥有蛋有菜牛有大概5-6片左右 係肥牛咁嘅size嘅個人覺得咁樣好難咬 因為咬一啖咁係咬唔爛片牛 變咗一啖就要抆曬成片牛出嚟 所以食落唔會係啖啖都又有牛又有菜又有蛋咁同埋純粹係「韓式醬燒牛」 醬係指煮牛肉嘅時候有用韓式醬 件捲餅冇再落醬 食落比較乾而且食唔到牛就冇乜味跟set 揀$30以下飲品揀咗有推介嘅爆谷奶茶係超級甜有少少爆谷味嘅奶水 茶味欠奉冇乜特別飲到一半放棄咗有一點要提嘅係服務態度好麻麻嗌完number埋去比佢睇咩number 佢收咗飛之後係直接處理其他嘢 完全冇示意過成枱食物乜嘢食物先係我嘅而且問佢捲餅有冇得切嘅時候連望都冇望我一眼就答一個字「冇」 好冇禮貌由排隊落單到拎到手大概30分鐘價錢 食物質素同份量 加上咁嘅服務態度真係唔使食呢間同場有其他更加抵食而且服務ok嘅食店
葵廣新開分店 犀牛犀牛
行過見到大排長龍所以試下啦