如果要數熊貓心中最好味的泰國菜,熊貓第一時間一定諗起小曼谷。小曼谷九龍城和銅鑼灣分店熊貓都試過,有一排沒有嚟過,今次再來到九龍城分店,果然仲有驚喜!熊貓不嬲都好鍾意食翅,每次去到曼谷的China Town,一定會去食魚翅!但係竟然唔使去曼谷,都可以食到正宗嘅泰式煲仔翅。😍😍小曼谷全新推出泰式煲仔翅,熊貓一望到餐牌,諗都唔使諗,即刻點!果然沒有令我失望,配料多,湯底正!除咗有泰式煲仔翅之外,小曼谷仲出咗幾款海鮮孖寶嘅套餐。價錢平左之餘,仲更加好食!我熊貓就特別推介原隻扇貝,大大隻,燒得好好食。另一款推介的海鮮,就係黃咖喱大蜆。蜆肉大粒,非常新鮮,配上秘製的黃咖喱,最好叫返個蒜蓉包襯一下!當然呢度嘅燒烤亦都係不容錯過👍🏽👍🏽這裏不愧為九龍城最佳泰國菜,我們星期一來光顧,離開時已是9pm,但竟然還有其他人等緊位,店內仍然高朋滿座。所以要來的朋友,真係預先訂定位比較好!

當然呢度嘅燒烤亦都係不容錯過👍🏽👍🏽