2018-05-05 1086 浏览
話說我地Team Lunch講咗成個月終於約到喇 😳 👯 🙏 正值當造季節  唔係唔對自己好D丫嘛?😀 😀 😀 除左Set Lunch  我地仲叫左其他小食  而家就分享吓最最最的幾樣~必試ITEM首推海膽天婦羅!!  啖啖海膽的滿足  沾少少鹽提鮮  出色出色出色!!! 不得了的海膽丼CP值超高  一睇賣相已經留哂口水  由3種新鮮海膽組成 - 俄羅斯>韓國>加拿大  岩哂多心的人  一次過體會濃淡的分別~淨係知俄羅斯出名魚子醬  但原來俄羅斯是有海膽的啊!  俄羅斯的味道略嫌淡  重口味如我略嫌唔夠喉~加拿大的件頭夠大  口感滑溜~~韓國的味道就岩岩好  鮮味濃郁  很對胃 😋😋😋 成為冠軍囉👑 I will be back!‼其他重點推介:- 燒物- 壽司Set Lunch: 海膽正就唔駛多講 件肥美拖羅係入口即溶果隻啊~ yum!!仲有日本雪糕食~~~~ 今次真係肚仔happy 以酒店嚟講  食個Lunch Set 係抵食的  坐得舒服  又有酒店級的服務  今次堅係大滿足吖‼

的幾樣~
必試ITEM首推海膽天婦羅!!
  啖啖海膽的滿足  沾少少鹽提鮮  出色出色出色!!!

不得了的海膽丼

加拿大的件頭夠大  口感滑溜~~

其他重點推介:

- 燒物