2013-06-09 1756 浏览
之前见食评见呢间唔错, 于是走去试下, 由于冇BOOK位, 只得返吧枱坐鱼生:冇味, 有只鱼仲食到有D草青味咁, 应该系处理得唔好引致三文鱼好大件, 但由于冇味, 食左几件已好滞, 唔想再食豉油同wasabi都好淡味, 接受唔到wasabi冇味!!炸虾天妇罗:都ok, 但外层较油烧粟米:几甜, 但落左太多本身既味牛油, 影响左本身既味一口炸芝士:外层几脆, 但入面既芝士唔系溶既, 摆左一段时间既感觉牛柳粒:算系唔错, 肉质系稔稔地, 唔韧香芒寿司:都唔错, 如果块芒果d大就更好啦煮青口:系几大只既, 但完全冇味同热度棒棒饺子:难食, 系炸既, 韭菜馅, 但食落入面粉粉地咁, 好奇怪火锅:由于想食多d菜, 所以叫左个火锅, 但竟然后来我地主要系食火锅, 因为佢系禁多野食中最有味既,试左清汤同猪骨, 清汤好d, 猪骨似味精汤总括而言, 所有熟食基本上系冇热度既, 冇咩味, 同好油试完一次系一定唔会再去, 平时d放题总有几样我会encore, 但呢度完全冇唯有可取同值得赞既系服务, 收碟好得快, 会主动执走枱面既垃圾, 问有冇漏单, 礼貌好好!
鱼生:
冇味, 有只鱼仲食到有D草青味咁, 应该系处理得唔好引致
三文鱼好大件, 但由于冇味, 食左几件已好滞, 唔想再食
豉油同wasabi都好淡味, 接受唔到wasabi冇味!!
炸虾天妇罗:都ok, 但外层较油
烧粟米:几甜, 但落左太多本身既味牛油, 影响左本身既味
牛柳粒:算系唔错, 肉质系稔稔地, 唔韧
香芒寿司:都唔错, 如果块芒果d大就更好啦
煮青口:系几大只既, 但完全冇味同热度
总括而言, 所有熟食基本上系冇热度既, 冇咩味, 同好油

2013-06-07