私心评分食物: 🌟🌟🌟🌟CP值: 🌟🌟🌟舒适度: 🌟🌟回头: ✔️✔️✔️✔️✔️(我比较大食🥲有啲唔够饱。。)有次同同事出葵芳做野, 佢突然话醒起有间过江龙天妇罗都几好食 既然佢咁讲我当然无异议啦~呢次我地去果时系3-4点左右 都要排队等左10分钟左右. 坐低发现台上面有空茶杯🍵杯入面有粒黑色物体. 即刻吓左我一跳🤣🤣🤣之后问番先知系黑豆黎haha🤣🤣🤣加埋餐厅提供既热茶, 登登登登~ ✨就系一杯黑豆茶啦!不得不说又真系几好饮, 但个人太钟意食黑豆,如果仲有得添黑豆就更加好茶唔会太浓唔会涩,又带左少少甘甜,。不过后面再添果几杯就已经无乜味。可能食得浓, 杯茶就变左无味了江户前天丼 ($138)感觉呢间餐厅既主打系江户前天丼(因为见到有大大张poster 同埋好多人食)我毫不犹豫就拣左~ 🥺只能说绝对无拣错!入面有穴子 有虾 有鱿鱼, 每一款都觉得好可惜点解得一块😭😭!!!仲有最印象深刻既系炸温泉蛋, 个炸皮薄脆 蛋入面仲KEEP系流心.🥺🥺笃开果一下完全哗一声 金黄蛋浆捞饭系无得输🤪不过我自己系比较重口味既人, 觉得天妇罗酱汁唔够捞饭, 另外仲狂落提供左既辣粉🥳🥳 ミニー天丼+(暖) 稻庭う
私心评分

食物: 🌟🌟🌟🌟

CP值: 🌟🌟🌟

舒适度: 🌟🌟

回头: ✔️✔️✔️✔️✔️
(我比较大食🥲有啲唔够饱。。)

呢次我地去果时系3-4点左右 都要排队等左10分钟左右.

加埋餐厅提供既热茶, 登登登登~ ✨就系一杯黑豆茶啦!

江户前天丼 ($138)
江户前天丼

我毫不犹豫就拣左~ 🥺只能说绝对无拣错!

笃开果一下完全哗一声 金黄蛋浆捞饭系无得输🤪

ミニー天丼+(暖) 稻庭うどん (118)
迷你天丼+暖稻庭乌冬

扁身弹牙乌冬❣️唔系淋淋烂烂果种 不过稍嫌太薄太幻 口感唔够好🥲

另外配左一箱配料 内有温泉蛋 要自己打只蛋落去个乌冬度🥳🥳

感觉自己对呢碗乌冬都好有参与感 虽然打蛋果下已经整穿左D蛋汁系会好sad☹️
盒入面仲有葱 天妇罗碎etc. 我就唔记得影啦🤣

服务上有D松散, 落单都要挥左一阵手先有人理我
不过礼貌不错.

而环境上感觉有d逼,
同隔离台既距离好近,连女仔都要摄住行返出黎🥲

不总括嚟讲都系值得一试既天妇罗过江龙❣️

2021-01-09
等候时间
10 分钟 (堂食)
江户前天丼