2020-01-06 295 浏览
依間平時夜晚經過都好多人排隊,但無想像中咁好食⋯⋯我叫左(足半磅)安格斯肉眼海鮮相撲鍋($98),有個屋企人叫唔同嘅嘢,佢叫左(美國) 安格斯肉眼鍋($68),未講食物之前,由排隊點餐到餐黎我哋等左差唔多1個鐘,可能我哋六點鐘開始排隊,依個鐘數係多人,反而八點左右無乜人排隊⋯⋯依間服務態度好差,一: 人手不足,全場等一個人點”火”鍋爐,所以要等好耐。二: 十問九唔應,著黑色衫應該係經理,問佢嘢竟然不理不睬,十問九唔應,答個時勁差。火鍋無湯叫佢幫手加湯,個經理竟然幫我哋加水,同佢講要加湯點解加水,佢竟然加完水就走左去⋯⋯(足半磅)安格斯肉眼海鮮相撲鍋($98),價錢一般,比同區略貴,同區貴少少可以自助火鍋,所以唔係好抵食。湯底有壽喜燒同豚骨揀,湯底少到只可以二揀一😰。我叫左壽喜燒湯底,以為配有蛋漿,點知無。豚骨湯正正常常,個鍋幾細所以經常要加湯。二個烏冬,幾粒硯同青口,有半磅肉眼(十塊左右),而醬汁只有預設豉油、辣椒粒同薑粒,自助吧見唔到有得添加豉油。檯與檯之間幾窄,所以成日聽到小心後面⋯⋯食物質素麻麻,好大雪藏味,勝左湯底唔算差,但個鍋太細。(美國) 安格斯肉眼鍋($68)(圖右上),
依間平時夜晚經過都好多人排隊,但無想像中咁好食⋯⋯

依間服務態度好差

(美國) 安格斯肉眼鍋($68)(圖右上),無海鮮得一個烏冬幾塊肉眼,女仔叫依個啱啱飽咋⋯⋯

總結唔推薦呢間餐廳,服務差,又唔抵食,又要排隊,環境又窄,又少人手,碗碟仲有啲油跡😰,又要用餐時間限定50分鐘,仲要加一服務費,每人除翻差唔多成$100,又唔飽肚,不如加多少少錢食放題火鍋好過啦⋯⋯
2020-01-01
$99.6 (晚餐)
庆祝纪念
生日