2016-03-28
同朋友慶祝生日,黎左呢度食,人唔多,公眾假期都係等左一陣已可上二樓。入去時講明帶蛋糕切餅費要$60,都幾貴,但都唔計得咁多照入去。叫左卡邦尼意粉,石鍋飯,同埋咸牛肉三文治薯條。卡邦尼賣相、味道都算ok,但就差左啲芝士味,食落比較淡。石鍋飯撈勻晒後得個辣字,冇乜香味,咸牛肉三文治薯條係唯一一樣覺得好食的。食完飯落樓下想叫佢上蛋糕,佢竟然遞比我地想我地自己拎上去。大佬你收左成60蚊「切餅費」,唔係連上蛋糕、切餅都想慳埋掛,呢啲基本服務黎。叫佢幫手上蛋糕,佢話要切左先拎上去,嘩,吹完蠟燭先切是常識吧。都算啦,叫左佢上完,等我地吹完先幫手切,佢又連刀都上埋。你餐牌上冇蛋糕仲收咁貴切餅費都唔緊要,但唔該你提供翻相應嘅服務黎。不過除非係極差,否則都唔會比劣評,比個ok算,希望改善下切餅服務。