2018-12-10 428 浏览
今次黎到呢間餐廳係行過嗰時聞到有好香既韓燒味而被吸引左去💕💕💕雖然大厦裝修緊,但都無礙我地食既威力😌😌鋪頭入面既裝修好新淨,好似啱啱裝修過咁!位置好闊落,好舒服❤️一入門口就有好熱烈既歡迎~坐低左之後就有位店員過黎介紹佢地有放題或單點...由於我地唔想食得咁急,所以我地揀左單點!Order左一個 《四人份既牛肉拼盤》配左一個《純豆腐海鮮湯》同埋一個《廚師特選米飯》我覺得呢個特選米飯同石鍋拌飯冇咩分別,都係一個石鍋,入面有牛肉、生菜、冬菇、芽菜、菠菜、羅白、雞蛋...除左有唔同既營養成分外,仲可以增加口感👍🏻👍🏻而且佢地既辣醬好香,我覺得唔係一般普通韓式辣醬。而係有小小豆醬既香!好正、好好味👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻好食到令我掛住食鍋飯而唔記得d肉😂😂😂講番肉先~特地既拼盤有1.特上牛排骨肉 用梨汁醃過既,好大既一塊~ 肉味香,好好味💕2.牛仔骨 呢款肉比較腍身,佢地同樣用梨汁醃過所以好香好好味❤️❤️❤️3.牛五花 牛肉味好重,肉質比較有咬口 唔錯!4.雪花牛肉 用黑椒同鹽醃過,食落口咸咸地~夾泡菜好match❤️❤️❤️5.牛脷 比較韌 但牛味都重架~👍🏻👍🏻👍🏻另外想講呢度既放題好抵!$98/45mi
雖然大厦裝修緊,但都無礙我地食既威力😌😌

由於我地唔想食得咁急,所以我地揀左單點!
Order左一個 《四人份既牛肉拼盤》

配左一個《純豆腐海鮮湯》同埋一個《廚師特選米飯》

我覺得呢個特選米飯同石鍋拌飯冇咩分別,
除左有唔同既營養成分外,仲可以增加口感👍🏻👍🏻
好食到令我掛住食鍋飯而唔記得d肉😂😂😂

講番肉先~特地既拼盤有

3.牛五花 牛肉味好重,肉質比較有咬口 唔錯!

5.牛脷 比較韌 但牛味都重架~👍🏻👍🏻👍🏻

另外想講呢度既放題好抵!
$98/45mins
$138/60mins
$178/90mins

佢唔會因為你食放題而比d質素唔好既食物你!
放題既食品都可以係單點menu上搵到👍🏻👍🏻👍🏻
下次會再黎食放題架❤️❤️