2018-07-07 527 浏览
绝对唔会有下次嘅西日fusion 料理餐厅话说今日同几位朋友喺尖沙咀觅食本身拣食牧羊少年不过太多人所以喺K11拣另一间喇其中一位朋友见呢间餐厅环境几靓,就话不如食呢间今时今日,冇人有反对就即系赞成就入咗去喇有位女侍应serve我哋,服务态度其差唔讲以为有一刻去咗澳牛好似得罪佢咁其实态度差都算,如果有好味嘅野食填饱翻我个肚,咁都冇咩问题睇吓个menu见得拉面嘅价钱算系冇咁贵(但都好贵),而且自己比较难整到拉面不过最主要嘅原因系见menu𠮶度,声称自己嘅拉面系冇味精!而且系日本米芝连,唔洗排队又入咗嚟咪try try所以我叫咗碗盐曲鸡肉叉烧拉面,盛惠$98(唔好唔记得仲要加一)试吓个汤底先,哗,咸到肾亏鸡肉份量系够,不过劲大阵雪藏味,食到有啲唔开胃本身以为咁已经系难食~少年,你太天真喇!最难食系喺最底竟然有柚子!!!!!仲要苦架,衰到系细细粒,好似呀妈逼你食姜咁切到细细粒等你咬落去就知出事𠮶种又咸又苦又有雪藏味反而朋友嘅卡邦尼乌冬就好d,冇呢d奇怪嘅问题,只系卖相唔讨好。但系贵呢,连埋加一要$100!以后都唔会再嚟呢间餐厅食
绝对唔会有下次嘅西日fusion 料理餐厅

话说今日同几位朋友喺尖沙咀觅食
本身拣食牧羊少年
不过太多人所以喺K11拣另一间喇

其中一位朋友见呢间餐厅环境几靓,
就话不如食呢间
今时今日,冇人有反对就即系赞成
就入咗去喇

有位女侍应serve我哋,
服务态度其差

唔讲以为有一刻去咗澳牛
好似得罪佢咁

其实态度差都算,如果有好味嘅野食填饱翻我个肚,咁都冇咩问题

试吓个汤底先,哗,咸到肾亏
鸡肉份量系够,不过劲大阵雪藏味,食到有啲唔开胃
本身以为咁已经系难食~
少年,你太天真喇!
最难食系喺最底
竟然有柚子!!!!!
又咸又苦又有雪藏味

但系贵呢,连埋加一要$100!

以后都唔会再嚟呢间餐厅食
  • 没有