2017-06-11 146 浏览
一行四人,四個都話很差,很差。首先等位,問要等幾耐,個𡃁仔話唔一定架喎,每個人食飯時間唔同,係出面等啦!OK, 朋友未食過,等左15分鐘入去。點Lobster Roll, 冇, 點鳳梨沙冰,冇,點個北海道whatever包,話要半個鐘,咁點番以下個d有架啦。甜品拿破崙,見到限定,未點囉,女侍應話預備時間要20分鐘,您食完叫啦,我問限定wor, 係未一陣叫都有架,佢話未必,我問可唔可以而家叫定,食完飯先上?佢黑住面咁話得,仲提我地要個半鐘食完...... 咁當然啦,D主菜未上哂,甜品已經黎哂啦! 仲有,侍應覆單后先提我地每人最少叫一杯野飲,野食唔計,講真係香港未見過唔係Min Charge per pax or 野食唔計,真心嬲。正常Club Sandwich, 老實講,茶餐室D好食D, 薯片脆嘅,OK.本以為呢個好多芝士融出嚟,少年太年輕了,係少少似千島醬嘅汁咋!Oreo 沙冰,頭20分鐘係冰到飲唔到嘅緬甸咖喱蝦飯,飯係熱嘅,蝦就唔係爽嘅,留意下一張 Close Up!好油好油!正餐未食完已到的唔脆拿破崙.Very soso

Oreo 沙冰,頭20分鐘係冰到飲唔到嘅

好油好油!

正餐未食完已到的唔脆拿破崙.

Very soso
2017-06-11