2010-05-17
其實之前我都中過招架喇!不過成班同事都想食呢間咁就冇辦法喇!1, 佢d刺身係切粒!人地一片片架嗎, 佢就切到蚊形咁細粒, 冇哂口感, 仲有d刺身成股雪味!2. d所謂橙汁溝稀再加糖, 冇哂橙汁味3. 個個地獄湯底真係把鬼...清水加d紅椒only!4. 個d壽司迷你版, 半啖食哂5. 承上題, 話說落單落左90幾件壽司, 跟住有個帶住藍芽肥既男人就過黎"你地叫左90幾件壽司食唔食得哂呀", 好惡死!好似佢比錢我黎食咁!!!6. d雞中翼切開一半, 唉!\7. 火鍋料完全唔得, 有d變壞既味道8. d串燒得個鹹字, 完全冇哂d肉味9. d天婦羅用左好多粉炸, 成舊粉咬左入口!10, 爭d唔記得講, d刺身師傅唔知係邊度請返黎, d野全部切到"痴"住哂!"!!!我打唔到咁多, 最後同大家講真係唔好去呀!每人食左170!個老細又惡!對d客態度又差!又縮骨!真係食到把幾火!
2. d所謂橙汁溝稀再加糖, 冇哂橙汁味
3. 個個地獄湯底真係把鬼...清水加d紅椒only!
4. 個d壽司迷你版, 半啖食哂
6. d雞中翼切開一半, 唉!\
7. 火鍋料完全唔得, 有d變壞既味道
8. d串燒得個鹹字, 完全冇哂d肉味
9. d天婦羅用左好多粉炸, 成舊粉咬左入口!