2020-11-15 75 浏览
在網上看到好多關於呢間餐廳大閘蟹放題的好評,所以帶屋企人去試。食完後可以用兩個字總結,不堪!我book咗平日八點,點知去到嘅時候先知道連book 7:30嘅都未入得,問佢哋幾時入得,成日都話好快,安排非常混亂,未食已經一肚氣。等咗半個鐘終於入得,點知佢比張四人卡位我哋...我吔六個加埋過千磅... 坐都坐唔到,仲點拆大閘蟹呀。跟住起身想走嘅時候員工話等一陣會安排六人枱,仲叫我哋叫住嘢食先,點知,又中伏。初頭諗住等15分鐘就會合埋隔離張枱俾我哋,點知原來隔離兩位食客啱啱先開始食,結果騎虎難下,由於嗌左嘢食,想走都走唔到,結果又等咗差唔多一個鐘..講返食物質素,大閘蟹其實味道唔錯,有好多膏,夠熱,出餐也快(可能因為開始食嘅時候已經9:30),但其他食物只係用光波爐叮熱,花枝丸,滷肉飯都唔夠熱,仲有好多飲品都話賣晒... 最後想講一下,餐廳應該嚴格遵守抗疫守則,我竟然見到七個人一枱... 不過聽到佢哋原本訂咗7:30枱,點知9:30先入得,我都唔好意思再講嘢。總括而言,一個六百多元的大閘蟹放題質素竟然低劣至此,絕對絕對唔會再嚟。

2020-11-04