2014-07-13 3518 浏览
星期五晚与友人行开尖东。由于友人想食日本野但自己唔熟附近,所以上openrice找到呢间餐厅。在门口见到见到有放题。因为大家都太肚饿,所以决定一试。放题张order纸有3页(第一页系生食类、第二页系熟食、第三页系甜品),来来去去都系得几款配搭。例如系三文鱼刺身、三文鱼寿司、三文鱼手卷。无奈之下拣了几款。刺身份量ok, 唔会话好细片好薄,但唔新鲜。我估雪左好耐先解冻。友人食完话三文鱼完全冇味。炸物好多油好多粉。唯一可取是串烧。d烧鸡肾几香,如果用黎送酒一流。可惜冇酒。那晚全场只有大约十台,d侍应好得闲。所以收碟好快,一夹起最后一件就行埋黎收碟。总括来说以咁ge质素去其他地于食应该100蚊左右可以食到饱(当然不是放题)。果晚就每人连加一$251。真系贵得好离谱。其实食放题是志在食物选择多,可以乜都试下。好味ge又可以再叫过,但今次就真系好失望。
2014-07-04
  • 串烧鸡肾