之前行經呢頭 見倒好多人排隊已經偷望過一次 ( ・᷄ὢ・᷅ )但實在好怕排隊 趁住平日黎 就可以唔洗排隊都試倒呢間打卡café´•ᴥ•`龍蝦湯配牛油果大蝦稻庭烏冬 ($128)Ig睇到唔少post都有介紹呢個菜式我好簡單 因為有牛油果 仲要配烏冬咁創新 就一定要試試絕對適合打卡 視覺享受有一壺湯可以自己斟 龍蝦湯唔會過鹹烏冬黎講 小妹就最鍾意滑捋捋嘅稻庭烏冬大蝦三隻大大隻 爽口彈牙 但爭少少鮮味美中不足係牛油果塊塊都唔同熟度有啲偏硬´•ᴥ•`味噌蟹醬蟹籽蟹肉扁意粉 ($128)味覺享受 呢碟其貌不揚 但好有內涵木魚絲下收埋咗大大pat蟹醬同大量蟹肉食到最後果條意粉都仲可以沾倒蟹醬 抵讚食蟹肉仲食倒少少殼碎添 證明係堅蟹肉黎´•ᴥ•`海鹽焦糖雞翼 ($68)單骨雞翼絕對係貼心 岩哂女仔斯文地食少少海鹽配搭焦糖味 令味道更有層次 不過雞翼如果再juicy啲就更正喇( ー̀֊ー́ )✧´•ᴥ•`玫瑰花茉莉花茶 ($58)呢一壺花茶又係post完絕對令人羨慕 睇番張相都feel到個股優雅杯入面仲好有心思咁加咗朵花兩隻花味道都好出 飲落好舒服絕對係養生美顏之選´•ᴥ•`Matcha Latte ($4
之前行經呢頭 見倒好多人排隊
已經偷望過一次 ( ・᷄ὢ・᷅ )

´•ᴥ•`龍蝦湯配牛油果大蝦稻庭烏冬 ($128)
Ig睇到唔少post都有介紹呢個菜式
烏冬黎講 小妹就最鍾意滑捋捋嘅稻庭烏冬
大蝦三隻大大隻 爽口彈牙 但爭少少鮮味
美中不足係牛油果塊塊都唔同熟度
有啲偏硬

´•ᴥ•`味噌蟹醬蟹籽蟹肉扁意粉 ($128)
味覺享受 呢碟其貌不揚 但好有內涵
木魚絲下收埋咗大大pat蟹醬同大量蟹肉
食到最後果條意粉都仲可以沾倒蟹醬 抵讚
食蟹肉仲食倒少少殼碎添 證明係堅蟹肉黎

´•ᴥ•`海鹽焦糖雞翼 ($68)
單骨雞翼絕對係貼心 岩哂女仔斯文地食
少少海鹽配搭焦糖味 令味道更有層次
不過雞翼如果再juicy啲就更正喇( ー̀֊ー́ )✧

´•ᴥ•`玫瑰花茉莉花茶 ($58)
杯入面仲好有心思咁加咗朵花
兩隻花味道都好出 飲落好舒服
絕對係養生美顏之選

´•ᴥ•`Matcha Latte ($42)
肯定係知道小妹我童心未泯
杯面竟然係熊仔拉花 真係好開心呀