2019-07-18 34 浏览
之前同同事經過呢間餐廳,佢哋表示呢間好一般,我見個環境同餐牌都唔差,於是今晚係附近做完嘢親自嚟試一試!好有日本特色,坐得舒服,我張枱係角落,隔離仲放多張凳可以放袋呢一齊睇下有咩食?我地兩個人叫左一個飯一個拉麵🍜呢個係豚軟骨拉麵,啲肉煮得好軟好淋,而且有得揀湯底同麵嘅硬度就返顧客個人口味!個飯係溫泉蛋牛肋條飯,有齊沙律、麵豉湯、蒸蛋,食完真係好飽!啲沙律菜灑上少少沙律醋,好開胃,都幾新鮮~個飯除左牛肉,仲有埋雞蛋、蟹柳、海苔、青瓜絲等等,有啲似韓式拌飯呢個蛋又唔同飯入面個隻溏心蛋,我鍾意呢碗多啲,有冬菇因爲有茶,所以都冇特登再另外點飲品,店員都好勤力加茶呢!枱面放有足夠調味品同用餐所需嘅紙巾同牙籤,夠曬顧客友善另一樣做到顧客友善嘅係唔同嘅俾錢方法其實仲有啲額外嘅新menu,試過發現都唔係同事講嘅普普通通吖,算係唔錯喎,多款同唔伏,價錢都合理,可以再encore

一齊睇下有咩食?

我地兩個人叫左一個飯一個拉麵🍜

就返顧客個人口味!

啲沙律菜灑上少少沙律醋,好開胃,都幾新鮮~

呢個蛋又唔同飯入面個隻溏心蛋,我鍾意呢碗多啲,有冬菇

因爲有茶,所以都冇特登再另外點飲品,店員都好勤力加茶呢!
枱面放有足夠調味品同用餐所需嘅紙巾同牙籤,夠曬顧客友善

另一樣做到顧客友善嘅係唔同嘅俾錢方法