2017-08-28
事緣星期一既下就黎過浪人食lunch,覺得三色丼刺身(三文魚+甘蝦+帆立貝)定食好正加埋見到都有幾多好評,所以我同男朋友決定夜晚黎試下放題呢度既放題$298一位,重點係唔限時可以食得舒服d好期待咁去試呢個放題,點知有d失望首先講刺身,無左早兩日lunch既好新鮮同好肥味既味道,只有好淡既雪味,雖然d刺身好大件同好厚肉,但無乜質素,似超市入面既刺身咁。壽司同手卷方面,普普通通,舊飯好大,d料好少。同埋每客最少兩件/四件,咁想試多幾款都食唔落。飲品同甜品只可以叫一客,之後果d要加錢總結而言,食物款式唔太多,同埋唔多好特別好食既野,飲品同甜品又只可以叫一客,咁唔限時都變得唔吸引啦。放題黎講,其實呢間都幾貴,質素又好一般。本身仲諗住做會員,食多幾次既,但環境好焗,唔夠冷氣咁,電話響過唔停,嘈到頭痛,我地坐餐廳中間都頂唔順,應該無下次
好期待咁去試呢個放題,點知有d失望
飲品同甜品只可以叫一客,之後果d要加錢