2007-04-11 18 浏览
前幾日同男朋友岩岩經開旺角中心(新之城地下), 見到開左新分店, 就試下啦! 我買左香芋鮮奶抹綠(芋頭+綠茶), 我男朋友要左香濃布丁可可, 夾埋$26。我果杯都真係飲到綠茶同芋頭味架! 兩隻味都唔係好突出, 但係又唔會太多奶或者冰, 唔錯! 男朋友都話佢果杯ok! 價錢的確係貴左少少, 不過勝在款式多而特別! 當你見到女人街賣緊d 糖水溝水整出黎既野飲都要加到六七蚊, 又要迫餐死先買到, 又要飲黎飲去都係果d一味係甜既果味綠茶、珍珠奶茶、荔枝玉露既時候, 就會明白點解happy lemon既野飲十幾蚊都仲會有人買!(順帶一提, 呢間野係同仙踪林同一個集團架! 相信佢既質素會比街邊魚蛋檔有保證!)