超想食大闸蟹,第一次出去食,因为懒唔想系屋企蒸同洗😂,见kkday有得买几抵评价又唔错,$488两位去到再补埋加一,有蟹有酸茶鱼,有菜又有姜茶,再送埋个甜品,都几抵食,就黎左,但都几失望...佢野食一次过上晒,完全唔理解,我另外叫左炸馒头,都同时黎埋,大家食完一只蟹,另外两只蟹已经冻晒,我就未试过出去食大闸蟹,唔知系出面个文化都系咁定点,连姜茶都黎埋,我食完饮已经暖晒🙄🙄1. 大闸蟹 (约4丙)后悔唔揾间食5-6丙,拆左好耐先得个少少肉,我地叫左两只盐焗,两只清蒸,盐焗几特别有惊喜,其中头两只系明显细只d,同埋仲有一只冇咩膏😟😟😟,盐焗个两只就好好多2. 蒜蓉炒油麦菜 个菜好够镬气,好好食呀🤤🤤,味道好正,清晒!3. 炸馒头新鲜热辣辣,仲脆卜卜,超好食!打卡一流,但赶住影,影得麻麻4. 酸菜鱼其实可以叫水煮鱼都得,酸菜鱼滑稽稽,又冇骨,不过个汤未去到可以沟饭个只😂,同埋食完蟹,都冻晒😪5. 姜茶呢个壶劲呀,放左咁耐,食完都仲可以系暖,味道正常但有个惊喜位,有得坐麻雀房食野,有独立厕所,位置宽躺,又有得睇下电视,两个人有间房食野都几正整体黎讲,套餐就不了,其实会完全睇住我地几时食完,我都

佢野食一次过上晒,完全唔理解

1. 大闸蟹 (约4丙)
清蒸大闸蟹
清蒸大闸蟹

盐焗大闸蟹

2. 蒜蓉炒油麦菜
个菜好够镬气,好好食呀🤤🤤,味道好正,清晒!

3. 炸馒头
新鲜热辣辣,仲脆卜卜,超好食!打卡一流,但赶住影,影得麻麻

4. 酸菜鱼

5. 姜茶
呢个壶劲呀,放左咁耐,食完都仲可以系暖,味道正常

整体黎讲,套餐就不了,其实会完全睇住我地几时食完,我都知咁嘅价钱边有可能,但最起码都分开下,唔系一下子黎晒所有野食,不过下次有机会试下佢招牌水煮鱼都仲可以谂谂🤔️,同埋服务都几好,个姐姐几好人

价钱💸 7/10