2018-03-14
之前同朋友去到利東街行行借廁所已經見到呢間好神秘同好有格調的餐廳. 因為門口的鬼妹鬼佬都著得好fancy, 所以我今晚就心思思都想去試一試. 入到去真係令我大開眼戒, 成間餐廳的人都好型絕對唔local, 全部人都講不同的語言(only not CHinese) Classy中又帶點邪氣!! 一入門口有個好大既showcase 有2隻像真度99%既孔雀中間個好靚既model 擺出不同好婀裸多姿的動作. 再入我嚇一嚇突然響酒吧上出現左另外兩個models. 在窄窄的位上同樣做出不同既動作, Bartender 在下面調酒上面就有models, bar 枱前的客人都覺得非常相心悅目. 我地叫左兩杯不同的飲品, 一杯Rose Flizz 另一杯係Golden feather. Rose Flizz面有兩瓣真的玫瑰花瓣, 香檳加左volka 甜甜地易入口簡直殺人於無形! 飲左一半我已經feel到有料到. 另一杯就係酸酸地有passion fruit 加lime& whiskey 既golden feather! 呢杯好開胃又有passion fruit 核既咬口同樣都係殺人於無形系列之一. 一
Rose Flizz面有兩瓣真的玫瑰花瓣, 香檳加左volka 甜甜地易入口簡直殺人於無形! 飲左一半我已經feel到有料到. 另一杯就係酸酸地有passion fruit 加lime& whiskey 既golden feather! 呢杯好開胃又有passion fruit 核既咬口同樣都係殺人於無形系列之一. 一杯cocktails ard 100-150 價錢都好合理,下次可以再同女仔friends 再黎試.