餐厅: 茶星人 (金馬倫中心)
资讯:

2023-12-31 87 浏览
喺茶星人试咗个大受欢迎嘅手工芋泥鲜奶,我有话儿要讲!事关呢杯野,真系滋味满满,讲嘢㖞,啲芋泥香滑得嚟又有啲小小颗粒感👅,加埋鲜奶嘅醇厚,真系,啱晒我咁嘅芋头爱好者。试完热嘅又试埋冻嘅,两款都正,冻版有啲消暑,热饮嘅时候芋头味又浓咗,暖笠笠嘅好适合沈甸甸嘅天气。饮完鲜奶,话说我又试咗青瓜爱柠檬,啲青瓜果汁爽到不得了,同柠檬味撞埋一齐,酸酸甜甜,清新提神🍋,饮落去仿佛可以清晰见到自己嘅毛孔全部都打开喇,真系话「解渴」两个字瞓出嚟。店内气氛轻松,员工态度友善,成个饮品体验加埋摄影打卡,真系一个相当愉快嘅下午。粉丝墙仲有多啲打卡位,随时check-in,分享我嘅美食旅程。转角遇到茶星人,自然要叹返杯,满足返自己嘅心灵同胃袋啦!