2021-08-15 23 浏览
聽聞大角咀都唔少高質野食,就約埋左朋友weekend黎呢邊搵下有啲咩好野食,無意間見到呢間小店—醬堡😛,聽個名都幾吸引喎,朋友又話想食burger,所以就決定入去試一試啦。「不一樣的醬堡,忘不了的味道。」呢一句真係中曬我對呢間餐廳嘅諗法🥰,佢地嘅burger味道同出面好唔同,用左特別嘅醬汁而製。🤍我就叫左個和風柚子照燒醬漢堡,食落柚子醬汁好清新,配埋佢嘅漢堡牛肉肉質鮮嫩,口感好好,非常Juicy😝😝,牛肉唔會話煎得太老。朋友就試咗佢嘅BBQ醬和牛漢堡,佢話和牛真係有入口即溶嘅感覺,好有牛嘅香味,值得呢個價錢🥰!我同朋友一樣都叫左個套餐,佢係包左粗薯條/鮮果盒。🥰 我地就升級左做惹味薯格,佢嘅炸物都炸得好香口,食得出係新鮮即炸。😝如果怕熱氣嘅朋友,都可以考慮選擇佢哋嘅鮮果盒😝。我哋都另外加咗試埋佢嘅特飲,血橙梳打,呢個飲品唔係喺好多地方會見得到,都幾特別㗎。😛😛總嘅來講,呢間小店嘅漢堡用心製作,可以媲美好多大型連鎖店嘅漢堡餐廳,值得你過嚟一試。🥰