2019-06-11 535 浏览
好耐都无写个食评啦🤦🏿‍♀️ 自从搬左屋, 转左新工都好耐无得闲过🤷🏾‍♀️ 呢日咁岩系PP做完野, 然后同同事又唔知食咩, 行到的士站附近见落雨有排等, 又肚饿不如食埋自返公司啦!一入到去可能因为都过左lunch time, 客人都唔多, 安排我地坐左张角位枱, 都算舒服, 不过就有d焗.Double Cheese Burger 味道好丰富, 牛肉味浓, 面包唔会比牛肉汁整到淋晒. 不得不提薯条好脆, 调味方面刚好, 唔会只系得盐味系会有啲辣味. 食完成个都会饱嘅🤤Beer Cocktail (唔记得个名)星期五当然要TGIF, 我见同事们都burger配咖啡, 都真系唔太夹🤦🏿‍♀️ 我忍唔到要叫cocktail去配burger. 呢杯好似系beer+lime+soda, 酸酸甜甜, 去油腻一流👍🏾下次去可以食佢啲cake, 因为种类都多, 值得回头🤓

Double Cheese Burger

Beer Cocktail (唔记得个名)

下次去可以食佢啲cake, 因为种类都多, 值得回头🤓
用餐时段
下午茶