2023-07-10
前幾日同阿妹慶祝生日+成功入大學,成家人來臨旺角打邊爐,聽阿妹啲同學話呢間好出名,夠好食價錢又抵,入到黎真係好多人,好彩我地一早約好,經店員帶位後,再慢慢睇食乜好!呢度既環境好寛敝,環境上好企理,帶有日系感,整體望落好舒適,坐得又舒服!♥️《日本黑毛和牛》(^з^)-☆可以食到靚牛,日本既黑毛和牛好有肉感,咬落去好有牛香又有豐富既肉汁,就算無調味都好有味道《澳洲M5和牛》(^з^)-☆ M5和牛仲要再靚啲,淡淡牛味,浸一陣又食得,每塊既紋路睇落好靚又帶點雪花感,脂肪位又唔會太多《美國進口牛肉》(^з^)-☆我地都係好鍾意食牛肉,食起上來好軟嫩,食得到係靚料,勁鍾意食牛既我地,可以不停地追加,放落火鍋中好快就熟,而且完全可以保留到牛既濃郁味道《冬瓜薏米湯鍋》(^з^)-☆呢個鍋係好養生,同時又帶有獨特,因為係出面真係未見過有,裡面有好多冬瓜同薏米,湯鍋味道十足,愈滾愈有味道《生蠔》(^з^)-☆平時生蠔一定夠新鮮,我地先敢食,而呢度既生蠔就可以放心食,食過真係好鮮味,新鮮到仲有海水味,鹹鹹酸酸,好有風味《炸野》(^з^)-☆呢度既炸野款式都算多,我地都係大約每款有少少,全部都炸得到位,拎到
《美國進口牛肉》
《冬瓜薏米湯鍋》
(^з^)-☆呢度既炸野款式都算多,我地都係大約每款有少少,全部都炸得到位,拎到上枱仲香噴噴