2021-01-07 127 浏览
知道東港城新開咗間裝修得好靚嘅餐廳,為食嘅我梗係要搵埋閨蜜嚟試下🤭見到午市套餐唔單止有餐湯,仲包一杯$33以下嘅飲品,價錢又唔貴所以我哋就叫咗兩個午市套餐開心share😋是日餐湯:菇菌味道濃郁又唔會太鹹,湯入面仲有好多菇粒,好有口感!封煎龍利魚柳配香草忌廉汁配意粉:龍利魚煎到外層焦脆有鹹香,魚肉十分嫩滑,入口即溶!意粉軟硬適中有嚼勁,每一條都掛滿非常creamy嘅醬汁,仲食到好香嘅洋蔥粒😍如果一個人食會略嫌有少少膩,我哋一人一半就剛剛好👍醬燒豬肋骨窩夫早餐:Ribs同薯條嘅份量一啲都唔少,仲有2件朱古力窩夫同好靚嘅太陽蛋!窩夫外層脆裏面鬆軟,朱古力同蛋味都好濃郁,沾少少糖漿一齊食已經令人好滿足❤️本身諗住食完主菜再加甜品,但食完已經好飽食唔落甜品😆😆

是日餐湯:
菇菌味道濃郁又唔會太鹹,湯入面仲有好多菇粒,好有口感!

封煎龍利魚柳配香草忌廉汁配意粉:

醬燒豬肋骨窩夫早餐:

本身諗住食完主菜再加甜品,但食完已經好飽食唔落甜品😆😆