2018-12-25 2319 浏览
平安夜既中午,夜晚先約左朋友食飯,早上辦好事情之後,有點肚餓,就要搵嘢食,特然想起早兩天去了一間餐廳食嘢時,餐廳個玻璃就望到呢間烤鴨鋪頭,所以先識黎呢度,如果吳係根本吳知道呢間甘隱敝既鋪頭,比前面D鋪庶住曬,如果吳專登行入去,根本吳知有呢間鋪頭😂其實好想食烤鴨,但一個人點食到,唯有嗌D想食但吳會飽既嘢就最好😬😬環境吳錯,坐得舒服,服務都👌👍@琥珀醬蘿蔔——-味道有D甜甜地,但不會過甜,爽口而不會硬,醬汁味道好夾👍@水晶鴨舌———-做得幾特別,鴨舌就好似比水晶包住甘,咬落似啫喱與大菜羔的囗感,唯獨入面果舊鴨舌,鴨舌有D蘇味😰😰(樣子靚,但我吳中意有D蘇味🙇‍♀️🙇‍♂️食左兩舊都無食😅😅)呢個吳中意🙅🏿‍♂️桂花翅炒花膠——-用蛋炒加有芽菜同少許蔥花,食落幾爽口,食到有一條條翅同切成條狀的花膠,口感同味道都吳錯✌️✌️✌️食左呢三款,我暫時最欣賞係個琥珀蘿蔔,整體食物味道都屬於吳錯😊下次我要飲佢既雕皇同食烤鴨🤗🤗🤗
環境吳錯,坐得舒服,服務都👌👍
@琥珀醬蘿蔔——-味道有D甜甜地,但不會
過甜,爽口而不會硬,醬汁味道好夾👍
食左呢三款,我暫時最欣賞係個琥珀蘿蔔,
整體食物味道都屬於吳錯😊
下次我要飲佢既雕皇同食烤鴨🤗🤗🤗