2020-01-20 403 浏览
因為回味青衣店的美味🍣,唔想山長水遠入青衣,決定去旺角店。。。結果😖這里的服務和食物水平頗為失望。首先叫左2客与上次一模一樣嘅極上吞拿魚盛盒,大拖羅入口即融好好味, 中拖羅和maguro👌, 但魚的新鮮度較上次略略失色。六舊吞拿魚蓉卷就😖,吞拿魚肉有根,攪拌唔夠,咬唔開,6件中有3件出現這樣的情況,😨50%. 另一個吞拿魚盛盒,亦有這樣的情況,幸好6件中只有1件,魚肉帶跟咬唔開。另加一容特選壽司盛合,這個總體上良好,只是那份海膽其中有一片顏色片較瘀黑😥, 唔敢食。這里服務員唔夠, 叫了多次才有人來落單+加茶😣。對面果張枱叫埋單,服務員攪錯,俾左佢張單我地。因為喜愛日本菜,這里又是日本名店,鑑於欣賞日本名食店服務細心有熱誠, 於是好心向服務員反映,有d魚带根咬唔開。豈料,個服務員以為我哋想投訴,要換或報回🍣。。。冇語! 我話你自己看到,吐出來個d渣, 就知我地不是老屈啦。 當然我地冇要佢換或補回, 只係想反映意見, 提醒改善。

2020-01-18