2005-01-18 5 浏览
之前已經去過呢度食午飯,其實冇想再幫襯既意慾,不過有朋友未食過,話想試下,咁就再去呢間野喇。一入到去,個男經理目無表情咁同我地講如果要坐卡位,就要等一陣,咁我地就坐o係度等啦,冇耐就有位喇。睇一睇個餐牌,o的野食選擇比午/夜市多,下午荼有麵/飯+湯+汽水+小食(餃子或者salad)around23至28,都ok啦,午/晚得野飲同湯ja,而且選擇少,價錢麻麻地合理。我地一行四人,叫左兩個魚生飯($28@),一個滑蛋牛肉飯($23),一個滑蛋墨魚飯($2x)後兩個友人都話ok,我覺得個魚生飯好怪,有塊cheese o係面。魚生都幾多,有三文魚同埋吞拿魚,講真,以28蚊黎講個quality就算ok既,不過o的飯唔好食既~~仲有呀,個餃子個皮好厚,口感麻麻。另外,o的職員冇笑容,好似唔想幫你落order咁,不過我地至在傾下計,咁既價錢同環境都可以接受既,不過如冇必要,我真係唔想再幫襯囉~~o的野食真係....麻麻地
o的野食真係....麻麻地