同同學仔一行9人o黎到呢度食tea,都係其中一個同學介紹咋,之前都唔為意有間咁o既o野係度~地下接待只有一個小小o既櫃位,原來要搭lift上樓,因為只係一樓,所以決定行樓梯,梯間好多雜物呢,感覺上如果要走火警就有少少危險了﹗入面裝修都幾靚,梳化椅、卡位、金光閃閃珠簾隔開一張張枱,幾好~但因為我o地太多人,佢又冇更大o既枱,所以坐得幾逼o羅~食物真係抵食到嚇死人﹗$18 o既壽司茶餐有8件卷壽司,我食o既係加州卷拼牛油果鰻魚卷,有牛油果自然係我o既favourite,味道唔錯,portion o既size都唔係想像中咁細(因為平嘛,所以期望較低…),加$7有特飲,我飲o左「黑夜朱古力」,其實只係凍朱古力,但有一粒一粒o既朱古力碎係入面,所以有D咬感,好味~呢次經驗都唔錯,我諗下次會再去o既~或者試下lunch or dinner~