2015-10-29 1498 浏览
我每日係中環三點放工,平時都係食下啲快餐做下午茶。巧遇有日行街接左張小甜谷傳單,送原隻西柚新鮮果汁,就打算搵日試試。三點半到小甜谷,人唔太多,餐廳環境好舒服,枱櫈都好舒服,一個人被安排 坐左係窗邊,無咩陽光好正~未叫野食已經感覺到relax左😆叫左個黑松露煙肉忌廉意粉,雖然佢都有下午茶餐,但係因為我果張傳單要叫午餐先有西柚送所以叫了個88蚊既午餐。碟野一黎,就聞到黑松露好香,炒得好乾身,無想象中咁creamy,其實成碟總括黎講係好味,夠飽,唯一係油太多,食完碟底好多油,午餐本身有杯果茶,入面有奇異果士多啤梨等等既生果粒,又有明目既杞子,好清甜好好味 西柚汁其實都係西柚汁,只不過係好睇啲,埋單加一97蚊食飽飽,飲飽飽。encore機會好大。