見到上網有人講咪諗住試下,反正居酒屋就黎黎去去都係果d。唔試尤止可,一試真係食到一肚氣!!!講下環境先,其實真係好細間,一出lift已經要推開個珠廉咁嘅野,連少少空間都無,其實開lift 門果下已經好odd。坐低左無耐叫野食好似嗌左幾次唔該先有人理,想叫野食就叫果樣無過樣,我想嗌個甜番薯啫,店員同我講「聽日先有」,下,咩事呀?你同我講無/賣哂就得架啦,d對答令到我好odd呀大佬!到上菜,食剌身壽司唔係應該要自動醒水上埋豉油俾客人嘅咩?點解d野食上左先要客人問你拎豉油?等佢個主打咩黑魚子海膽蟹蓋飯($198)等左差唔多9個字,一黎到,個期望值正線向下插,個份量細到。。。都唔知食空氣定食飯😑又係上完菜先俾餐具,點解d service 可以翻手又翻手,不停要個客問你,完全個流程係唔smooth架喎。之後因為佢樣樣d分量都極少,導致我需要不斷加單。其實我想同店員講,你無記性呢就拎埋部tab過黎同我落單啦,又要懶醒諗住個腦會記得哂,其實我叫左4樣野都係串燒同熟食黎,咁都可以同我漏單,離哂大譜!唔係去到後尾隔離枱d野係咁出,我都唔知原來咁簡單加單嘅要求都可以漏哂,好精彩呀!!!仲要我唔追問,原來店

之後因為佢樣樣d分量都極少,導致我需要不斷加單。其實我想同店員講,你無記性呢就拎埋部tab過黎同我落單啦,又要懶醒諗住個腦會記得哂,其實我叫左4樣野都係串燒同熟食黎,咁都可以同我漏單,離哂大譜!唔係去到後尾隔離枱d野係咁出,我都唔知原來咁簡單加單嘅要求都可以漏哂,好精彩呀!!!仲要我唔追問,原來店員都唔會打算同我講返原來有d串燒係無嘅,完全浪費時間唔知做乜!!!😑😑😑

離開餐廳之後我再自己上網搵下呢間野嘅background,喔,原來係明星仔(利伸唔紅)開餐廳,難怪咁大枝野啦!因為我隔離果枱咁岩係明星枱黎,所以店員凈係serve 返自己友d 明星仔咪得囉,佢地上菜嘅速度快到我果枱真係車尾燈都見唔到呀陰公!😙😙😙

你普通一個星期日都已經坐唔滿成間餐廳,仲要俾d 咁嘅service 我,好好呀,真係令我嘆為觀止!!!我會向廣大親朋好友推廣你地餐廳嘅「專業」服務☺️☺️☺️希望你地OpenRice 上面多d負評啦!😚😚😚😚

2022-11-27