朋友在openrice 睇到呢間食評不錯,今日中午即book 晚餐有位,決定一試本人無收取此餐廳的試優惠因為openrice 無得book 7點,所以我打電話book之後餐廳sent message介紹餐廳,指明入座後無時限。咁細間餐廳仲有無時限,令我十分驚奇餐廳無招牌,我行過了頭,回頭再找開門掣有點鬼異,是一隻手,我唔知如何開門一心諗住試招牌蜆,點知賣晒。我們7點15用QR code 落單,只見好多菜式賣晒,有點失望餐廳不算大,幸而枱與枱之間闊。枱比較細,碟又細,我們叫了只有一款有得落order的意粉,上菜見太細碟,唔怪得唔用大碟。蕃茄羅勒醬意粉,蕃茄味太甜,應加了好多糖;完全無羅勒味我們等了半小時,才上小食薯條,好肚餓。星期四都坐滿人,估唔到咁旺場牛扒和豬肋骨好味,只有少少調味去煎,保持食物原汁原味薄餅唔太好味

本人無收取此餐廳的試優惠

餐廳無招牌,我行過了頭,回頭再找

開門掣有點鬼異,是一隻手,我唔知如何開門

牛扒和豬肋骨好味,只有少少調味去煎,保持食物原汁原味

薄餅唔太好味

羊架