2010-06-16 63 浏览
今日放假同好友遊長洲~未夠鐘開船唔想餓住上船咁就周圍搵食~見呢間Burger Box個紅色logo十個搶眼就黎買個包邊食邊等啦車打芝士牛肉漢堡餐 跟餐有薯條同汽水 五十幾蚊價錢中等 首先吃吃個薯條 即叫即制 表面灑滿黑椒同鹽 唔點茄汁都好夠味 條條仲要粗過我手指 同麥記個d瘦猛猛油淋淋薯條無得比 食落仲一d都唔油膩 真係十.分.好.味!上到船已經忍唔住要立即試試個漢堡包 巨型漢堡 口感鬆軟 而且賣相十分靚仔 清楚睇到配料,牛肉層層疊 新鮮蕃茄片,酸瓜,洋蔥,溶溶地既芝士同主角厚厚的安格斯牛肉 一口咬落去 肉汁連同醬汁配料味道一齊滲滿口 真係肥死都抵!超讚!好彩有好友同我share減低我小小罪惡感食完呢個滿足到暈既午餐 轉眼間就要落船到長洲展開我密密食之旅呢~

薯不簡單
2010-06-16