2020-01-17 1040 浏览
放工去咗旺角揾嘢食 喺女人街行咗一圈 最后拣咗呢间铁板餐厅 见到即叫即煎 环境又好卫生 就一于试吓啦见到menu都唔少套餐选择 贵都中等价钱都有 第一次黎我地都系选择散叫试下先👇🏼安格斯薄牛 虽然话系薄牛 但系口感一d都唔会比厚生少 每块牛里面仲夹住杂菜同蒜 食个阵啖啖肉汁 推荐!!👇🏼美国顶级牛柳 两个牛我地都要左7成 呢个食落似煎耐左少少 但系都好味👇🏼鳗鱼饭 唔好睇咁细碗 其实系店员见我地两个人食 帮我地分左两饭碗 贴心抵赞鳗鱼饭好香口 粒粒饭分明 食落啖啖都有鳗鱼 推荐我地冇叫套餐 但系最后都送左两个蕉糖布甸俾我地 我一向唔系好钟意食太甜既野 呢个布甸蕉糖味重 唔会系个只假甜味 有惊喜👍🏼最后买单五百几 虽然比正常偏贵少少 但系质素真系唔错 值得一赞嘅系 店员嘅服务态度真系好好 临走𠮶阵仲见到一个出名嘅儿科医生嚟食

安格斯薄牛

鳗鱼饭好香口 粒粒饭分明 食落啖啖都有鳗鱼 推荐