2025-05-30
性價比極高!! 極好食!!!!!!!好味得黎擺盤都好靚 啱影相打卡~舖頭窗口對街都幾Chill幾舒服 有陣時想enjoy me time去間Cafe坐下真係好舒服🥹而且樓上Cafe夠安靜 同朋友過黎食個tea吹下水咁都好開心 jenggggggg黎食左幾次 每次menu都唔同(聽講每個禮拜都會轉😋)~ 好想試過曬menu啲菜色!!要讚讚佢哋個意大利飯夠正宗,粒粒分明夠口感😍 鍾意食義大利飯嘅一定要黎試!個人好怕食太cremay嘅嘢驚膩~但係佢個黑松露忌廉risotto完全冇呢個問題!! (第一次自己食曬成個飯) 香味撲鼻勁開胃!😭 佢個鰻魚都好yummmm 最後食到勁飽咁超滿足👍🏻😋我個friend都有俾佢個義大利粉surprise到🍝 軟硬適中得黎都唔會太乾或者太濕~ 都係食唔膩個隻下次試咩好😙期待x1000000000
好味得黎擺盤都好靚 啱影相打卡~
下次試咩好😙期待x1000000000