餐厅: SP_CE cafe & lounge
资讯:

意大利黑松露炒滑蛋贝果 $108全店signature😍‼️黑松露味好重🥳 诚意十足🫶🏻啖啖都食到黑松露嘅味道🤤炒蛋口感绵滑🍳蛋汁散发蛋香😋bagel外脆内软 软硬适中🥯有淡淡嘅麦香🌾夹住同炒蛋一齐食好match😆两者融化喺口入面嘅感觉好正🥰-🍝 意式茄汁肉丸意粉 $118茄汁较酸唔算太甜🍅 都几开胃🤪意粉嘅质感几特别 几有咬口😚有别于一般嘅餐厅🙈大大粒肉丸 入口松化🍗整体水准属中上水平👍🏻-🍟 黑松露酱配炸薯条 $88粗身薯条金黄香脆🤩黑松露酱啖啖都散发住松露香😍不过点多咗可能会有少少滞🤏🏻而且分量好多 3-4人share都得🤣-🐷 小小总结呢间嘅黑松露真心高质🤩系我食过数一数二好食嘅😚钟意食truffle嘅一定要试下呢间餐厅🤪另外餐厅环境好有情调❤️庆生或者周年纪念都冇问题🥳服务员态度都好有礼貌🙈 系一个唔错嘅体验👍🏻-好味程度:🐽🐽🐽🐽餐厅环境:🐽🐽🐽🐽🐽回头度:🐽🐽🐽🐽价钱:🐽🐽🐽💰人均消费:$100-$200
意大利黑松露炒滑蛋贝果 $108
全店signature😍‼️