2021-09-12
上環隱世Cafe & Wine Bar ,環境都幾舒服,食物同飲品有好多選擇,All Day Breakfast同Egg Benedict可以揀素食,Vegetarian之選。飲品有白酒、紅酒、梅酒、沙冰同各式各樣既coffee or tea🍵 淨係啤酒都有超過十款可以揀,待應仲好細心咁推介適合我飲既啤酒🍻🔹3D 咖啡 Coffee (Cappuccino/Chocuccino/Mocha)可以揀整3D貓仔、狗仔同熊仔,我揀左飲朱古力同整最鍾意既布甸狗,整出黎個樣超可愛,又肥嘟嘟,維肖維妙,一路飲隻布甸狗一路沉落去,望住超治癒🥰岩哂鍾意打卡既我🔸 蕃茄蓉烤雞意大利飯 Chicken with Tomato Sauce Risotto 好濃蕃茄味,Risotto飯質適中,烤雞肉質唔乾🔹 煙三文魚班尼迪蛋Egg Benedict with Smoked Salmon 蛋做到半生熟,一切落去就爆蛋漿,配埋煙三文魚好好味🔸 比利時白熊啤酒 Vedett Extra White 330ml Belgian Premium Wheat Beer A. B. V. 純天然制造,清爽、帶柑橘既香氣,
好濃蕃茄味,Risotto飯質適中,烤雞肉質唔乾
蛋做到半生熟,一切落去就爆蛋漿,配埋煙三文魚好好味
純天然制造,清爽、帶柑橘既香氣,好易入口,岩女仔飲💃🏻