上班一族到左一星期中間特別攰同想飲返杯野,食啲邪惡野。今日收得早,去左上環既能量漢堡工業風嘅裝橫,配上鮮橙色既鐵閘,實木枱櫈🪑,吊燈泡💡,幾型格😎。🥩Max Power Smash升級焦脆漢堡🍔 ($108)- 有安格斯牛肉×3,牛肉邊煎到帶點脆口,半溶芝士×2,酸瓜,洋蔥,羽衣甘藍, 加埋佢既秘製醬汁,真係好豐富,又juicy,一口都咬唔哂咁多層!🐔Max Chicken Smash升級焦脆雞堡🍔($98)- 有3塊薄薄既雞肉漢堡扒,半溶芝士x2,洋蔥,羽衣甘藍,加上有啲似蜜糖芥末既秘製醬汁,好濃郁,但就感覺唔了焦脆,不過中意濃味既小編就中意呢個漢堡既醬汁多過牛肉漢堡個個。漢堡包可以配套餐🍔🥤+$28配 薯條+汽水/梳打/礦泉水+$38配 任何一款小食+汽水/梳打/礦泉水+$68配 任何一款小食+紅白酒/啤酒/雞尾酒/手調特飲/奶昔🍠甜香蕃薯條🍟- 蕃薯條新鮮炸成,真係好甜,有少部分有啲澀味,整體份量多。🥡金黃炸魚條🐟- 食落有啲似炸到金黃香脆外層但內裡冧身既魚蛋咁,幾特別。Cocktail🍊Pink Venom🍹- 由Gin, black pepper, grapefruit, y
上班一族到左一星期中間特別攰同想飲返杯野,食啲邪惡野。
今日收得早,去左上環既能量漢堡

Max Power Smash升級焦脆漢堡

Max Chicken Smash升級焦脆雞堡

漢堡包可以配套餐🍔🥤
+$28配 薯條+汽水/梳打/礦泉水
+$38配 任何一款小食+汽水/梳打/礦泉水

🍠甜香蕃薯條🍟

🥡金黃炸魚條🐟
- 食落有啲似炸到金黃香脆外層但內裡冧身既魚蛋咁,幾特別。

Oppa,Pink Venom

Cocktail
🍊Pink Venom🍹
- 由Gin, black pepper, grapefruit, yuzu, agave調成,有燒過既橙片做garnish,飲落好fresh,開胃,不錯!

🫗Oppa
- 由whiskey, triple sec, passion fruit, pineapple, citrus調成,感覺酒精濃度比較高,但都幾香,面頭落左少少spice咁,中意whiskey味既可以試下。

餐廳除左burger都好多選擇,尤其是飲品款式多多,鋪頭唔算大,但係嚟happy hour食下野都唔錯呀!😉

2023-09-06
Max Power Smash升級焦脆漢堡