2019-04-12
成日行過上環都覺得啲餐廳好靚好有style, 所以今次就特登黎試下其中一間覺得幾靚既舖~首先叫咗個小食,Smoked cheese sticks ($88) 芝士條炸得外脆內軟,有少少煙燻嘅味道,但係都係掩蓋唔到芝士本身既味道,主要應該係mozzarella cheese~ 味道唔錯🤪成日見到All day breakfast ($148) 都會叫黎試,覺得好豐富,好多種類既野食都係呢度食到😆 雖然食物大同小異,但係覺得呢度嘅炒蛋都幾好食,夠哂滑同蛋味夠濃。Local fish fillet W/chef recommended side dish ($218) 今日既魚係seabass, 係我覺得西餐入面最好食既魚,但唔同餐廳有唔同做法。但自己我都幾鍾意呢一間嘅做法,個皮煎得好脆,入邊既魚肉就好滑😍 加埋啲配菜係好好食好高質!Rose latte ($38) 好香既玫瑰花味~ 而且拉花都好精緻。咖啡都好香。Organic English breakfast tea ($32)