上环人气英伦复古风✨CAFE 《Oldish》我bookmark 咗好耐架勒🤭必食餐厅嘅Tiramisu ,佢嘅造型系可爱ᴅᴏɴᴜᴛ够晒特别😍吸睛又好味🤤ღ Apple Vinaigrette Chicken Salad $168沙律菜新鲜爽脆,加上鸡胸肉同苹果片,再加埋苹果醋,味道酸甜香口又轻盈,食落开胃又健康😋ღ Oldish All Day Breakfast $158有选择困难症嘅朋友,拣ADB就啱晒勒🤭呢个ADB 好丰富呀😀有脆脆牛角包🥐、香脆薯饼、炒蛋、香肠、烟肉🥓、烟三文鱼、蘑菇、蕃茄同焗豆ღ Oldish Tiramisu $88ᴅᴏɴᴜᴛ造型嘅Tiramisu ,表面铺满可可粉,食落似雪糕,淋上微热嘅espresso,一冷一暖嘅口感,令人一试难忘!ღ Apple Crumble $88带有肉桂味嘅苹果肉中搭配脆脆嘅合桃碎碎,再加上面头嘅雪糕,一次过品尝甜中带酸、软中带脆、温热中带点冰冻嘅多重口感
上环人气英伦复古风✨CAFE 《Oldish》

我bookmark 咗好耐架勒🤭

有选择困难症嘅朋友,拣ADB就啱晒勒🤭

ღ Oldish Tiramisu $88

ღ Apple Crumble $88