2023-04-25
呢間喺上水嘅抵食cafe真係好正啊😇 今次去食brunch,野食種類都多,而且環境好舒適,裝修得好有風格,俾人覺得好放鬆。啲服務員都好友善,好有禮貌,令人感覺好舒服。佢地嘅餐點都好好食,份量都好足夠,價錢又合理👍🏻巴馬火腿班尼迪蛋🥩配田園沙律美味指數:👅👅👅👅/👅 (4.5/5)火腿質地好彈牙,唔會太膩口,而且係配埋班尼迪蛋,蛋香味濃郁,煮得夠滑身。同埋田園沙律都好新鮮,蔬菜脆口爽甜,配埋沙律醋,酸酸甜甜,好開胃😽炭烤澳洲草飼肉眼🐮 配脆炸薯條美味指數:👅👅👅👅/👅 (4.5/5)超抵食,而且好味道‼️啲肉好嫩好Juicy,炭燒過嘅香味仲好濃郁,真係一啖就入口,令人滿足。而且佢地嘅脆炸薯條都好出色,炸得香脆,仲有配埋燒汁,好正,完全有意外驚喜😍脆炸雞翼 配玫瑰花蜜醬🌹美味指數:👅👅👅👅 (4/5)雞翼啲皮炸得好酥脆,而且啲肉都好Juicy,最令我驚喜嘅係佢地嘅玫瑰花蜜醬,真係好特別🤗醬汁入面有啲微微嘅花香味,又唔會太甜,啱啱好,同啲雞翼嘅鹹味完全融合,食落去真係好過癮Latte ☕️美味指數:👅👅👅👅 (4/5)咖啡香氣好濃郁,而且牛奶味都好香滑,兩者嘅比例啱啱好。咖啡師又將啲Latte倒
巴馬火腿班尼迪蛋🥩配田園沙律
美味指數:👅👅👅👅/👅 (4.5/5)
炭烤澳洲草飼肉眼🐮 配脆炸薯條
美味指數:👅👅👅👅/👅 (4.5/5)
脆炸雞翼 配玫瑰花蜜醬🌹
美味指數:👅👅👅👅 (4/5)
Latte ☕️
美味指數:👅👅👅👅 (4/5)
咖啡香氣好濃郁,而且牛奶味都好香滑,兩者嘅比例啱啱好。咖啡師又將啲Latte倒成咁靚嘅花紋,真係好精緻啊❣️