終於忙完一大輪可以食返餐好🍴呢間樓上Cafe環境裝修得工業風,靜靜地幾舒服🤩今日叫左兩款主菜加小食就已經好飽了😂入邊有個沙律, 甜酒燴和牛面頰、烤西班牙豬肋骨同2杯飲品😍小食 西班牙煙火腿蜜瓜 $68呢個我好鍾意食呀❤️蜜瓜嘅甜完美襯托火腿嘅鹹香包住一齊食好正😋伴碟既沙律菜🥗好新鮮爽脆👍主菜慢煮甜酒燴和牛面頰 🐂 $188呢度既慢煮甜酒燴和牛面頰聽店員講係以慢煮方法煮左10幾小時🤩所以和牛肉質特別軟林😍甜酒帶出左好濃郁既牛肉味,真係唔洗再加任何汁都已經好正🙌煙燻西班牙伊比利亞豬扒🐷 $188豬排上枱時打開蓋就傳出一陣煙燻味😊食落好嫩口食落啖啖肉汁好入味😝十分惹味又唔會好膩😋真係愈食愈有驚喜🤩底層薯蓉吸收左小小豬排香味👍炭燒榛子朱古力🍫 $56榛子🌰朱古力味香濃😍上面仲有cream及彩虹🌈碎碎好靚呀🤩鍾意甜既朋友可以試下😉液體麵包 Bread IPA🍺 $70香港自家製手工啤🙌好特別既生命麵包包裝😊飲落充滿果香🙊仲好易入口🙆‍♀️

小食
西班牙煙火腿蜜瓜 $68