開左幾日, 琴晚食LUNCH 時同班同事去食!!環境非常之好, 相信裝修都落左唔少本, 睇佢\既單張見到同板前既價錢一樣, 又唔駛排隊, 所以即去試.一點十分入到去, 坐到一點八, 落左3張ORDER 紙, 佢\夠膽死一客壽司都未送過黎, 入座時沖左一次茶, 之後完全無人SERVE我地, 摧左幾次後我地先食到第一張ORDER 紙既兩客三文魚壽司, 其他所有既.........D 待應一問: \"就話, 黎緊架啦, 我再幫你地跟跟丫\".之後仲衰到, 叫沖茶都完全無人理我地, 我自己拎埋個熱水壺, 茶壺食哂係度沖茶, 又幫隔離檯D 同事沖埋茶, 都無人理我地喎. 好啦, 等到一點九, 再黎多4客其他壽司(佔總ORDER大約4份1左右), 勁快食完, 再等到一點五十五分, 唔妥啦, 佢\地D 同事都唔知係度做乜, 唔見哂人咁. 結果: 叫埋單, 兩點零五分先埋完走人, 到最後完全無人同我地講聲唔好意思, SORRY之類既說話, 張單黎到, 只係聽到個女待應講幾錢, 多謝都無. :smile_39: 由於新開張每檯都有八折, 第一次食咁平既壽司, 每人$25.2. 之後去左買雞旦仔夾
開左幾日, 琴晚食LUNCH 時同班同事去食!!

都無. :smile_39: 由於新開張每檯都有八折, 第一次食咁平既壽司, 每人$25.2. 之後去左買雞旦仔夾餅補飛.

食物質素: 由於只係食左幾碟, 但見到D 壽司都非常非常唔新鮮呀, 詳情如下:

三文魚壽司- 一入口, 成陣雪味, 塊魚係比板前大D, 但D 色澤出現暗紅色. 飯就非常唔妥, 夾起都散, 都未拎到去D \"特製醬油加WASABI\"

時已經散左.

蟹肉沙律軍艦: 以為真係用蟹肉, 點知......係用最平價既百佳一PACK $12蚊12條果D 蟹柳拆條, 再加沙律醬整既. 上檯時, 好明顯已經睇到

D 沙律醬已經變水狀, 出面塊紫菜完全係\"林\"哂既.

蟹子軍艦: 蟹子可以接受, 但都係一樣, 塊紫菜係\"林\"既.

其他食物: 食物名非常精彩, 好似有202號既酒蒸鮑魚, 206火炙牛肉芒果卷, 207 芒果鵝肝卷等....都好想試下, 但可惜等到埋單都食唔到,

亦都唔見到附近幾檯有得食.

會唔會再去? 相信唔會, 我寧願去食下板前, 金水, 再唔係去天文檯到斜路, 又再唔係去食君悅一樓果間日本餐\廳, 都唔會去再試.

或者佢\地係新開張, 未有充分準備, 大家有機會可以去試下, 返黎講番俾我知間野點樣