2023-02-08 27 浏览
雅蘭地庫開左好多間餐廳 行過花椒子門面比佢個太空人吸引左我行落去!一入餐廳就好似進入左個太空世界 藍色科幻感滿滿 仲有好大隻太空人陪你打邊爐!酸菜魚+麻辣鴨血 雙拼鍋份量足!!內面有酸菜、粉絲、芽菜、萵筍等配料。酸味非常足夠好開胃!魚片好多好鮮甜 滑溜溜得黎又吾會冇口感! 比起好多專門做酸菜魚的川菜餐廳出色!!! 好有驚喜!麻辣鴨血辣度中上,岩哂愛辣之人,湯底入面個鴨血新鮮好食!脆炸小酥肉 : 大推薦!! 真係好香脆好食 ! 啖啖肉粉又薄 ! 南乳味好香海鮮拼盤 : 好豐盛好豪華 內面有海蝦、帆立貝、魚片、九孔鮑魚、魷魚、廣島蠔同埋珊瑚蚌,樣樣都新鮮鮮甜 由其係海蝦好大隻好爽!火鍋配料ORDER了牛筋丸及鮮蝦雲吞 牛筋丸味道濃郁鮮味 鎖住哂濃郁的肉汁係入面 Q彈爽口!鮮蝦雲吞皮薄餡鮮 鮮蝦好爽彈!呢個太空主題真是很有趣 食物性價比好高 很值得來潮聖!
雅蘭地庫開左好多間餐廳
行過花椒子門面比佢個太空人吸引左我行落去!

酸菜魚+麻辣鴨血 雙拼鍋

麻辣鴨血辣度中上,岩哂愛辣之人,湯底入面個鴨血新鮮好食!
脆炸小酥肉 :

海鮮拼盤 :
火鍋配料ORDER了牛筋丸及鮮蝦雲吞
牛筋丸味道濃郁鮮味 鎖住哂濃郁的肉汁係入面 Q彈爽口!

鮮蝦雲吞皮薄餡鮮 鮮蝦好爽彈!

呢個太空主題真是很有趣 食物性價比好高 很值得來潮聖!