超多打卡位📸‼️ 咖啡店係台北過江龍,位於一共三層嘅唐樓,成棟都花盡心思設計💓,每個角落位都做得好細緻、玩味🤹🏼‍♀️🤹🏽‍♂️·而呢間分店同另外兩間店唔同,主要提供咖啡、蛋糕等輕食。雖然一共有3層,但座位就唔算多,3樓暫時只會於星期六、日開放。·陳皮芝士蛋糕🍰推薦指數:★ ★ ☆ ☆ ☆店員指我哋order呢款蛋糕係第一批試賣,可能當日天氣太熱嘅關係,蛋糕一拎上嚟唔夠凍,已經開始溶溶哋。陳皮x芝士係一個幾新穎嘅配搭,陳皮味好出,芝士味就非常淡,陳皮完全蓋過咗陣芝士味。·73.5朱古力🥤 $52推薦指數:★ ★ ★ ☆ ☆呢款朱古力係由店家自己煮出嚟,唔係沖出嚟咖🤪,所以一飲就發覺同平時飲開嘅好唔同,濃濃嘅可可香,唔會好甜,帶有少少朱古力碎粒好有口感👅。.·📍Mamaday Studio (油麻地)油麻地白加士街105號地舖🚇佐敦站A出口步行約3分鐘🚶🏻‍♀️🚌鄰近彌敦道,可乘搭巴士於加士居道/柯士甸道,再步行5~10分鐘🍣壽司郎佐敦店對面
陳皮芝士蛋糕🍰
推薦指數:★ ★ ☆ ☆ ☆
73.5朱古力🥤 $52
推薦指數:★ ★ ★ ☆ ☆
📍Mamaday Studio (油麻地)
油麻地白加士街105號地舖
🚇佐敦站A出口步行約3分鐘🚶🏻‍♀️