相信好多字母粉都知道我哋最钟意打边炉,就算一个星期打三四次,都唔会厌!今日嚟到位于旺角琼华中心嘅八幡屋涮涮锅,试下佢𠮶三小时和牛刺身火锅海鲜之盛宴,就咁听个名都觉得好多嘢食!依家经WhatsApp订位,仲有买一送一优惠,真系好抵!刺身拼盘坐低无耐,就送上精选刺身拼盘,有吞拿鱼、三文鱼、希灵鱼、珍宝带子、赤海虾、剑鱼腩、甜虾同鲍片。全部都非常新鲜,珍宝带子鲜甜,赤海虾新鲜胶口。食完唔够,仲可以追加添,有成12款咁多添。澳洲M5和牛今日嘅重点澳洲M5和牛嚟啦!雪花分布平均,牛味香浓,肉质滑溜,真系好正!牛肩胛除咗澳洲M5和牛,仲有牛肩胛、美国进口牛肉、黑豚肉同豚腩片。我哋觉得牛肩胛都非常高质,牛味同样香浓!海鲜拼盘除咗M5和牛,店员仲送上海鲜拼盘,共有六款海鲜。两位送上一人一只鲍鱼,煮四分钟啱啱好,鲜甜弹牙,好厚肉!扇贝都系超级新鲜,肉质鲜甜。食完唔够喉,仲有海虾、广岛蚝、帆立贝、墨鱼滑、象拔蚌、海蚬、蛏子、日本鱿鱼同东风螺,九款海鲜畀你仼点仼食,真系好易回本!天妇罗 + 炸物大家可以用QR Code叫天妇罗同炸物,同样仼点仼食,即点即炸,新鲜热辣。自助吧自助吧仲有大量火锅配料,有蔬菜、面

天妇罗 + 炸物
天妇罗

自助吧
自助吧仲有大量火锅配料,有蔬菜、面类、鸡肉、各式丸类等。除咗火锅配料,仲有各款寿司,真系花多眼乱,都唔知食咩好!

饮品
食物都有咁多选择,饮品又点会少呢,有十几款饮品,汽水、清热饮品、罐装茶饮都有,总有一款啱你!

甜品
自助吧有不少甜品选择,有A姐最爱嘅啫喱。仲有雪糕雪条,真系好满足!
甜品

(记住Like同Share畀朋友)
天妇罗