2018-10-27 32 浏览
我地幾個姊妹,畢業後各有各忙,難得今次有人吹雞,大家都有時間出到來,一定要搵間可以坐成晚的餐廳好好咁傾計。有人提議呢間餐廳,我記得之前同其他 friends 來過玩 board games,食物都 okay,所以和議。煙三文魚忌廉意粉。煙三文魚份量頗多,麵條掛着香濃的忌廉汁,入面有洋蔥、青椒、黃椒、紅椒,味道幾好。煙三文魚份量頗多。另外,我哋叫咗個黑椒牛柳粒飯,嘩,伴碟好靚,即刻相機先食。牛柳粒新鮮,配合微辣的黑椒汁,風味頗佳。旁邊沙律菜配上芝麻醬,一定要食埋佢。兩個主菜就夠喇,點解呢?因為仲有怪獸雪糕等緊我地挑戰 😮登登登凳!怪獸雪糕 真係好大份!我地有人生日,book 位的時候員工建議我地可以 book 怪獸雪糕慶生,我地即管試下!餐廳熄燈出蛋糕,插埋 candle 同生日牌,仲送即影即有相,服務好好。我地四個女仔,總共只食左兩個主菜,呢個甜品我地剛剛食得晒,因為怪獸雪糕好夠份量,食完已經好夠飽。雪糕有多款口味,包括受歡迎讀的 mocha 同 cookie and cream 口味,like it 壽星女好驚喜,我地仲一齊影左好多靚相。一排無見,太多野傾,我地坐左成四個幾差唔多

煙三文魚份量頗多。

兩個主菜就夠喇,點解呢?因為仲有怪獸雪糕等緊我地挑戰 😮

登登登凳!怪獸雪糕

壽星女好驚喜,我地仲一齊影左好多靚相。一排無見,太多野傾,我地坐左成四個幾差唔多 5 個鐘,都無比人趕,呢點都好好。